Tulum Nasıl Giyilir?

Uzun bir süre boyuca en fazla tercih edilen giyim parçalarından bir tanesi olan tulum, daha sonrasında unutulan parçalar içerisinde kendine yer buldu. Ancak daha sonrasında tekrardan gözde giyim parçalarından bir tanesi haline geldi. Şimdilerde pek çok farklı şekilde hazırlanmakta olan tulumlar eğer ki doğru bir şekilde kullanılırsa, ortaya oldukça şık görünümler çıkmış olacaktır. Bu aşamada önemli olan şey tulumu vücut tipine uygun seçimlerin doğru şekilde yapılmasıdır.

tulum

tulum

Tulumu Doğru Parçalar ile Kombinleyin

Birçok kadın sade bir tulumu nasıl doğru şekilde kombinleyebileceğini bilemiyor. Halbuki kullanılacak olan kemer bile tulumun çok daha farklı bir görünüme erişmesine yardımcı olacaktır. Bunun için tulum ile uyumlu olacak olan kemeri seçmek yeterli olacaktır.

Düz renkli tulumunu çok daha rahat ve sportif bir görüntüye ulaştırmak isteyenler bunun için yine son dönemlerin gözde parçalarından bir tanesi olan kimonoları kullanabilirler. Kombinin devamında giyilecek olan sandalet ile beraber ise istenilen güzel görüntü ortaya çıkmış olacaktır.

tulum modelleri

tulum modelleri

Sonbahar ve kış aylarında da kullanılabilecek olan tulumu bu mevsimlerde kullanmak için tercih edilecek olan parça deri cekettir. Deri ceketin rengi ise tamamen kişilerin kendi isteklerine bağlıdır.

Deri ceket kullanmak istemeyenler ise tulumlarını hırka ile kombinleyebilir. Özellikle son dönemlerde sıklıkla kullanılan salaş ve düz renkli hırkaların yanı sıra uzun hırkalar da yine tulumlar ile rahatça kullanılabilir.

Yanıtla